06/03/2019 - 21:32


Divna Karleuša sahranjena bez opela i sveštenika: Evo zašto je radijska voditeljka ispraćena uz suze, ali ne i uz pravoslavne običaje!

 

Divna Karleuša sahranjena je na Novom bežanijskom groblju, a opela niti sveštenika nije bilo. Prema prvobitnom planu sahrana je trebalo da bude održana prema pravoslavnim običajima, ali, budući da je Jelena ateista, to je prevagnulo i kada je njena majka u pitanju, tako da je odlučeno da se Divna isprati na vječni počinak bez sveštenika.

– Jeleni je veoma teško, ne prestaje da plače. Danima je dozivala svoju mamu, ona je za nju bila, ne samo mama, već i najbolja prijateljica. Prema prvobitnom planu, trebalo je da budu tri sveštenika, i da se obave pravoslavni običaji – započinje priču dobro obaviješten izvor za portal i dodaje:

– Na kraju je ipak odlučeno da ne bude sveštenika, i da se opelo ne održi jer je i sama Jelena bila ateista – zaključio je izvor.

Jelena je pod jakim lijekovima ispratila majku Divnu, a uz najpotresnije scene gdje pjevačica bukvalno leži na kovčegu i ne želi da se odvoji od žene koja joj je cijelog života bila podrška i oslonac.

Duško Tošić nije se odvajao od supruge, a takođe ni tetka Jelenina Danijela, pored ostalih članova porodice i mnogobrojnih prijatelja i kolega.

 
POVEZANO